Кошик
202 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 302-41-94
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук
Жарильна поверхня склокераміка Fimar FRY2/VCE, фото 2
Жарильна поверхня склокераміка Fimar FRY2/VCE, фото 2

Жарильна поверхня склокераміка Fimar FRY2/VCE

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Знайомтеся, перед Вами професійна, настільна, електрична жарочна з гладкою склокерамічною поверхнею від італійської ТМ Фимар/Fimar - FRY2/VCE

Жарильна поверхня склокераміка Fimar FRY2/VCE - це техніка розроблена і вироблена конкретно для обжарювання їжі, з використанням масла/без нього. Застосовується в професійній сфері і встановлюється в закладах громадського харчування: піцеріях, барах, ресторанах, кафе, харчових цехах.

Робота з жарочною поверхнею Fimar не вимагає спец. курсу з навчання (опис панелі управління дивіться на фото), тим не менш, користувач зобов'язаний володіти належними навиками роботи в громадське харчування сегменті.

Рекомендації по роботі з жарочною склокерамічною поверхнею Fimar FRY2/VCE:

  • Налийте трохи води в резервуар збору відходів, це дозволить полегшити чищення по завершенні роботи з жарочною Фимар.
  • Натисніть на головному вимикачі (на фото під літерою A) положення "I", щоб включити жарочную.
  • Встановіть з допомогою термореле (на фото під літерою B) потрібну температуру, повертаючи його за годинниковою стрілкою до необхідної градусної позначки. У слідстві чого повинен загорітися індикатор (на фото під літерою C).
  • Додайте харчовий продукт на жарочную склокерамічну зону.
  • По досягненні продуктом готовності, зніміть його з допомогою спец. приладів.
  • Якщо Ви не працюєте з жарочною поверхнею Fimar FRY2/VCE довгий час, потрібно від'єднати її кабель від електромережі, помити її і в подальшому захистити від забруднення.

Будьте уважні:

Застосовуючи жарочную поверхню Fimar FRY2/VCE вперше, зніміть захисну плівку покриття і дайте їй попрацювати на граничному градусі нагріву приблизно 15 хв. без харчової продукції, таким чином Ви усунете неприємні запахи нового обладнання. Після чого дочекайтеся моменту, коли жарочна охолоне і, в разі якщо запах залишився, повторіть процедуру.

В процесі очищення жарочної поверхні Фимар застосовуйте виключно ті миючі засоби, які призначені для застосування в харчовій індустрії. Суворо заборонено застосовувати легкозаймисті/агресивні миючі засоби, а також містять шкідливі речовини для здоров'я людини.

Основні
ВиробникFimar
Країна виробникІталія
Джерело живленняЕлектрика
Материал рабочей поверхностиСклокераміка
Тип робочої поверхніГладка
Розташування робочої поверхніГоризонтально
Тип встановленняНастільний
Номінальна напруга220 В
Номінальна споживана потужність1.7 кВт
Максимальна робоча температура300 град.
Мінімальна робоча температура50 град.
Вага13 кг
Гарантійний термін12 міс
Піддон для збору відходівє
Матеріал корпусухарчова нержавіюча сталь
Індикатор роботиє
НагрівТеНовий
Габаритні розміри
Довжина630 мм
Ширина450 мм
Висота150 мм
Ширина робочої поверхні300 мм
Довжина робочої поверхні550 мм
Розмір, вага в упаковці730*530*h 370 мм, 22 кг.
Користувальницькі характеристики
механічний термостатДа
  • Ціна: 41 210 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner