ПІЧ НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНА TTM ISTOMA EM
ISTOMA EM відрізняється від інших теплових пристроїв принципом підведення тепла у внутрішній об'єм. Тут не застосовується конвекційне обдування, яке сушить продукти, а також відсутні ТЕНи з їх агресивним випромінюванням. Низькотемпературна піч ISTOMA EM оснащена системою нагрівання 3D Surround Heat, тобто тривимірне обволікання жаром. По стінках всієї робочої камери проведені гнучкі проводи, що нагріваються. З їх допомогою відбувається рівномірна теплова обробка всього обсягу.
Низькотемпературна піч томління ISTOMA EM, як випливає з назви, має температуру нижче сучасних теплових апаратів, тому продукт нудиться протягом тривалого часу, створюючи ефект російської печі.
ХАРАКТЕРИСТИКИ ТА ОСОБЛИВОСТІ:
- Об'єм камери, л: 190
- Максимальне навантаження, кг: 45.
- Функція копчення.
- Термощуп.
- Внутрішній розмір камери, мм: 560х520х660.
- Місткість: 7 ємностей GN1/2
- Діапазон температур, ºС: +0...+140.
- Тип керування: електронне.
- Потужність що споживається, кВт: 2,8
- Напруга, В: 220
- Габарити ДхШхВ, мм: 660х800х830.
- Вага кг: 70.
Основні переваги печі томлення ISTOMA EM:
- Продукти втрачають набагато менше вологи, не «усихають» і залишаються соковитими;
- Втрати ваги знижено майже на 50% - відповідно більше вихід готової продукції;
- Немає потреби в парозволоженні (як при конвекції), додаванні води в піддон (як у духовках);
- Піч томління готує м'ясні продукти довше звичайного, тому відбувається глибока ферментація, і готовий м'ясний продукт стає неповторно смачним, соковитим та м'яким;
- За рахунок щадного режиму температури зберігаються вітаміни та мікроелементи;
- Автоматичний перехід після приготування в режим зберігання; наприклад, нічний процес приготування продукції завершується тривалою стадією делікатного підігріву, щоб страви були свіжими «з запалу з жару» на момент вживання;
- Сучасне електронне керування, програмування температури всередині продукту, при досягненні якої закінчується програма готування, і починається зберігання з підігрівом;
- Наявність функції копчення у двох варіантах – гарячого та холодного; для цього потрібна тріска і в холодному методі ще лід; в результаті виходять страви з реальним серпанком;
- Абсолютна імітація приготування в традиційній російській печі;
- Не потрібне підключення до водопроводу та каналізації;
- Економне споживання енергії.
Зручна та зрозуміла панель управління, представлена нижче:
Режими приготування, зберігання або копчення програмуються за допомогою 8 кнопок меню та зберігаються в пам'яті. Зберігаються такі параметри: температура приготування до 140 °C та зберігання до 95 °C; час приготування до 24 години, час копчення до 1,5 години, температура щупу до 95 °C.
Коли встановлені параметри досягнуті, піч автоматично переходить з режиму приготування в режим зберігання.
Під час приготування з використанням датчика-щупа піч автоматично перейде в режим зберігання при досягненні заданої температури всередині продукту.
Комплектація:
дві полиці-решітки, піддон, знімний жирозбірник, контейнер для тріски та 4 поворотні колеса.
У нас можна придбати піч томління за найнижчою ціною в Україні, а також діють додаткові знижки, якщо піч купуватиметься в комплекті з іншим обладнанням, знижки Вас приємно здивують!!! Офіційна гарантія 12 місяців!
Основні | |
---|---|
Вага | 70 кг |
Виробник | ТТМ |
Гарантійний термін | 12 міс |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Кількість секцій | 7 шт. |
Потужність | 2.8 кВт |
Продуктивність | 45 кг |
Джерело диму | Тріска |
Номінальна напруга | 220 В |
Тип коптильного обладнання | Універсальне |
Додаткові характеристики | |
Максимальна робоча температура | 140 град. |
Таймер | Так |
Парогенератор | Ні |
Габаритні розміри | |
Висота | 830 мм |
Ширина | 800 мм |
Довжина | 660 мм |
- Ціна: 152 000 ₴