Кошик
202 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 302-41-94
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук
Пароконвектомат B1011i Retigo Vision II, фото 2
Пароконвектомат B1011i Retigo Vision II, фото 2
Пароконвектомат B1011i Retigo Vision II, фото 2

Пароконвектомат B1011i Retigo Vision II

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Пар + конвекція з автоматичною подачею ― це інжекторна, мультисовременная, теплова техніка Retigo B1011i Vision 2 для такої потужності кухні: вихід страв за 24 години в кількості не більше 250.

Для пароконвектомата B1011i немає нічого неможливого, саме він стане Вашим помічником на кухні. Обладнання має систему Cook and Hold яке має автоматичний перехід з режиму в режим приготування збереження. Пароконвектомат має газове та енергетичне підключення що є однією з особливостей цього обладнання. Не менш важливою програмою є Golden Touch яка дає можливість без зайвого праці а лише натиснувши одну кнопку зробити Ваше блюдо соковитим з неповторним смаком та хрусткою скоринкою. Параконвектомат має сенсор зону налаштувань. Програма MULTI Tasking дає унікальні якості взаємодії в період готування з панельним блоком завдань. Вбудована автоматична мийка полегшить Вашу роботу на кухні.

Пароконветомат B1011i знає чого хочете саме Ви! Чекаємо На Вас!

Основні
ВиробникRetigo
Країна виробникЧехія
Вид обладнанняПароконвектомат
Джерело живленняЕлектрика
Кількість вентиляторів1 шт.
Кількість рівнів11
Матеріал корпусуНержавіюча сталь
Номінальна споживана потужність18.6 кВт
Номінальна напруга380 В
ОсобливостіРегульовані ніжки, Термощуп, Можливість підключення до водопроводу, Система автоматичної мийки, Реверсивний вентилятор, Підсвічування, Обмежувач температури
Сфера использованияХарчова промисловість, HoReCa
Тип пароутворенняІнжекторний
Тип управлінняСенсорне
Габаритні розміри
Вага135 кг
Загальна висота1080 мм
Загальна довжина933 мм
Загальна ширина818 мм
Параметри та опис режимів роботи
Кількість режимів роботи5
Максимальна робоча температура300 град.
Мінімальна робоча температура30 град.
Параметри листів і гастроємкостей
Відстань між рівнями65 мм
Користувацькі характеристики
Гарантійний термін12
КомплектаціяGN 1/1 (530*325 мм)
Продуктивність151-250 порцій в день
Режими роботиБіо готовка 30 - 98 C, Приготування на пару 30 - 130 C, Нічний, комбі, конвекція 30-300 З
Температурний режимвід 30 до 300 °С
  • Ціна: 447 180 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner