Кошик
202 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 302-41-94
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук
Камера дозрівання м'яса Dry Ager DX 500, фото 2
Камера дозрівання м'яса Dry Ager DX 500, фото 2
Камера дозрівання м'яса Dry Ager DX 500, фото 2

Камера дозрівання м'яса Dry Ager DX 500

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Німецькі камери з прозорими дверима для визрівання сухого м'яса, підведення води не потрібен, з розрахунком на 20 кіло м'ясного продукту: свинина, яловичина та іншого

Просто знахідка для м'ясних магазинчиків, ресторанів і будинки, які хочуть досягти фантастичного смаку від м'яса. Камери "созрева м'яса" поєднують в собі високотехнологічні досягнення людства і сучасні форми. Шафи Драй Егер мають ізольовану орні двері з димчастим склінням і нержавіючої рамою, що оберігає дорогоцінний продукт від ультрафіолету.

Купуючи техніку Dry Ager для витримки м'ясного продукту, Ви отримуєте:

- М'ясо з багатим насиченим ароматом завдяки системі SaltAir з використанням гімалайської солі;

- Мінімізацію у втраті маси;

- Універсальну технологію: приготування закусок з м'яса, сушіння копчених окостів, сухий витримки яловичини і зберігання сирів;

- Камери з автоматизацією видалення конденсату і відтаювання;

- Шафи зі звуковими/візуальними сигналами, блокуванням дверей (металева з можливістю її переважувати);

- Зовнішні деталі повністю виготовлені з нержавіючої сталі.

    Особливості технічні камер для м'яса Dry Ager:

- Електронне зміна клімату в камері з кроком 0,1 З: діапазон температур від нуля до плюс 25 градусів;

- Верхня точка завантаження - це три яловичих сідла, з довжиною не більше 1200 мм і вагою до центнера на решітках;

- Гачки витримує масу до 80 кіло(на один можна повісити два сідла);

- Максимально в камері поміщається п'ять полиць (опції), розміщуйте на них не більше 40 кг продукту;

- Вологість в камері теж під контролем, крок 0,1 відсотка (60% і 90%);

- Створені оптимальні фактори поширення холоду, у камерах є фільтр з активованим вугіллям і стерилізаційної технологією УФС, СІД-підсвічування DX у видимій області спектру, без ультрафіолету - виділення тепла мінімальні, без впливу на внутрішній градус м'яса.

- Габаритні виміри камери - 90*60*62 см

Склад комплектуючих до шафи, вибираєте Ви, ці позиції в опції:

  • два фільтра dx 0110;
  • 2 гачка їх артикул dx 0095;
  • також дві лампочки dx 0100;
  • сіль - дві штуки Dx 0058;
  • лоток одні модель dx 0075 ;
  • і дві полички dx 0025.
Основні
ВиробникDry Ager
Країна виробникНімеччина
Вид обладнанняХолодильна камера
Мінімальна робоча температура0 град.
Номінальна споживана потужність1200 Вт
Номінальна напруга220 В
Розташування холодильного агрегатуВбудований
Сфера использованияHoReCa
Додаткові характеристики
АвторозморожуванняТак
ДисплейТак
Кількість полиць2 шт.
ТермометрТак
Габаритні розміри
Вага51 кг
Висота900 мм
Довжина600 мм
Ширина610 мм
Внутрішні розміри
Внутренняя длина500 мм
Внутрішня ширина430 мм
Об`єм147 л
Користувацькі характеристики
В комплекте оборудования2 полиці з навантаженням 20 кіло, напрямні полиць, гаки, вішалки, настінний кронштейн - опція
у мм.710
Гарантійний термін12
Максимальна робоча температура25
МатеріалВисокоякісна нержавіюча сталь
Матеріал дверейсталь зі склом з УФ-фільтром
Особливостісигнал тривоги, контроль за вологістю 60-90%, без водопровідної мережі, Led світильники, система дезінфекції, вбудовується в стіну
Призначеннядемонстрація, витримка м'яса
Тип управлінняЕлектронний
Тип встановленнявбудовуваний, настільний
  • Ціна: 155 310 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner