Стелаж шпилька пересувної
У кулінарних цехах, громадському харчуванні, де проходять процеси розстоювання тіста, випікання хліба/кондитерки (іншими словами всілякі теплові обробки), є необхідність у вивантаження готового продукту з великих подових/пароконвекційних печей. З таким завданням чудово справляються пересувні стелажі з нержавіючої сталі (шпильки).
Выполняются в одно/двухсекционном варианте. Конструкция сварная, труба нерж применяется квадратная 25*25 мм. Вместимость рассчитана на 14 уровней.
На примере рассмотрим односекционный стеллаж-шпильку СТШ 1х14 GN 2/1 (цена его указана!):
- размером 715*540*h 1680 мм.
- компонуется гастроемкостями Gn 2/1. 650*530 мм.
- промежуток 8 см. между уровнями.
- колеса для быстрого передвижения - 4 штуки.
Двухсекционный (модель стш 2х14 gn 2/1) габаритом 1155*660*1680 мм.
Возможно выполнение передвижных стеллажей по вашим параметрам. Звоните!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Габаритні розміри | |
Висота | 1680 мм |
Під замовлення | виготовляємо за індивідуальними розмірами |
Користувальницькі характеристики | |
Призначення | Виготовлення |
Особливості | 4 колеса (2 зі стопором), односекційні-двосекційні |
Тип меблів | стелаж-шпилька |
- Ціна: від 4 500 ₴