Кошик
202 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 302-41-94
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Подові печі для випічки хліба, кондитерки

Подова піч — це піч, яка складається з кількох ярусів, де випічка відбувається без обдування, за рахунок рівномірного нагріву пекарної камери.

Крім хлібобулочних виробів звичного розважування, можуть випікати нестандартні види виробів (наприклад, подовий хліб великого розважування ― до 3 кг, короваї, грузинський лаваш, східний хліб, домашній хліб)

У подових печах не застосовуються конвекційні вентилятори, тому в процесі випічки повністю виключається вібрація, яка заважає приготування таких виробів, як бісквіти, меренги, суфле.

Користуються великою популярністю для приготування піци.

Хліб вийде надзвичайно пишним, з хрусткою скоринкою, а бісквітний пласт ніколи не обвітритися.

Також можна використовувати для приготування виробів з птиці, овочів, м'яса і риби.

Ідеально підходять для роботи в піцеріях, невеликих пекарнях, кафе, ресторанах і готелях, відділах "гаряча випічка" супермаркетів – можна випікати дуже великий асортимент невеликими партіями!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner